Binkoštno pričevanje zdravljenega odvisnika – delo Sv.Duha

Na praznik binkošti bo med nami zdravljeni odvisnik Mitja Rudolf. Prihaja iz razbite družine, odraščal je brez vrednot, brez verske vzgoje in zakramentov. Kmalu se je srečal z drogo, alkoholom ter kriminalom. Starša sta ga oddala v vzgojne zavode, po prestani ‘prevzgoji’ je pristal na ulici, kjer bi zagotovo tudi končal. Na ulici se je srečal tudi s svojo ženo, ki mu je pomagala vstopiti v skupnost Cenacolo, kjer se je srečal z Jezusovo milostjo. Božje Usmiljenje je popolnoma spremenilo njegovo življenje. Po prihodu iz skupnosti si je našel zaposlitev, se poročil, si ustvaril družino, z ženo pa sta se skozi ves ta čas trudila po svojih najboljših močeh pomagati mladim odvisnikom ter njihovim družinam na pot skupnosti. V samozaložbi je izdal zbirko rožnovenskih razmišljanj svetovno znanega međugorskega frančiškana p.Slavka Barbariča, ki jo predstavlja po župnijah v sklopu svojega osebnega pričevanja o Božjem usmiljenju. Želi jo predstaviti tudi med nami.

Pričevanje bo imel pri nedeljski sv.maši. Spregovori o svoji življenjski poti, o Jezusovem usmiljenju, nazadnje pa nekaj besed namenim še knjigi.

Cena knjige ki jo predstavlja pa je 20 eur.

Mitja pravi: ”Mnogo ljudi, tudi takšnih, ki so mislili, da so dobri kristjani ter da ne potrebujejo nikakršne spodbude več, se je Gospod dotaknil tudi po mojem pričevanju, da so zmogli na takšno pobudo odgovoriti s spremembo življenja-osebnim spreobrnjenjem. Namen pričevanja pa je preventivne narave ter srečevanje z tistimi ljudmi, ki se jih problematika odvisnosti dotika na oseben način in teh zagotovo ne manjka.”

Če kdo čuti, da mu lahko Mitja pomaga, je dosegljiv tudi na tel: 041 819 271

Comments are closed.