26.dobrodelni koncert KARITAS -2.9.2022

V petek 2.9.2022 se je po dveh letih premora zaradi covid epidemije, ponovno zgodil karitasov dobrodelni koncert, že 26. po vrsti. Lepo je bilo, saj smo bili deležni uspešnih nastopov gostov, ki so dvorano ŠPIC D krasno animirali in s svojimi lepimi glasbenimi sporočili navduševali za dobro, plemenito in sveto. Tudi župnik Igor je v svojem nagovoru izbral kar 26. svetopisemskih stavkov, ki govorijo o dobroti. Hkrati se je zahvalil vsem sodelavcem karitas v pastoralno povezanih župnijah Dravograd (PPŽD), ki se tako zelo trudijo, da bi živeli dobroto, oziroma ljubezen, kar je pravzaprav eno in isto. ”Hvala vam za vaše plemenite roke, noge, srce in dušo, da ste, kar ste”, je dodal.

Koncert so obogatili naslednji izvajalci: skupina ČUDEŽ, TIL ČEH, KRISTINA RAVNJAK, družina ZEME, MePZ LIBELIČE, SIMON ŽGANEC s prijatelji in PIHALNI KVARTET GŠ Radlje ob Dravi. Zaradi bolezni je svoj nastop odpovedal ansambel Škorpijoni. Prireditev je z izbranimi besedami povezovala ga.Mira Mori.

Več ko daš, več imaš! To dela dobrota in ljubezen. To dela BOG. Bog povrni vsem in vsakemu za vse, kar je bilo potrebno za uresničitev letošnjega karitas koncerta.

Zofija

foto: F.Kotnik