Nedeljski družinski dopoldan (NDD) prijave

Za nami so že trije uspešni in lepi Nedeljski družinski dopoldnevi (NDD). Radi bi se zahvalili za vse lepe odzive in tudi vse predloge. O vseh dogodkih si lahko preberete na spletni strani jagnje.si.

Tretja nedelja v mesecu marcu sovpada s praznikom svetega Jožefa, ki je zavetnik in varuh družin. Vstopamo tudi v teden, ki ga bo Cerkev posvetila družinam. Skratka teden, ko verno občestvo še posebej moli za družine – tudi vaša bo v mnogih srcih in molitvah. Srečamo se v nedeljo, 19. marca (več na letaku). Otroke prevzamejo animatorji, starši pa se dobimo v zimski kapeli na toplem čaju in skromnem prigrizku.

NDD bo tokrat zadnjič v tem veroučnem letu in zato smo se odločili, da tokrat ponudimo organizirano skromno kosilo. Vendar potrebujemo število prijavljenih. Prosimo, da se prijavite čim prej, ker moramo gospodinjam v sredo javiti število kosil. Za dogodek lahko oddate prostovoljni prispevek pri mašni nabirki ali kako drugače.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da izpolnite kratko prijavnico: https://forms.gle/g2o88uqExXVEMzxVA.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in se kmalu srečamo. Nova tema, novi pogovori in nova spoznanja. Naj naše župnije znova postanejo kraj srečevanj in bogatenja.