POSEBNO VABILO ZA VEROUČENCE
Končno lahko ponudimo tisto, kar si otroci že leta želijo. 🙂
V soboto 12.10. začenjamo z mesečnimi
SOBOTNIMI SKUPINAMI ZA VEROUČENCE.
Od 3. do 6. razreda od 9.00 do 11.00, za starejše od 10. do 12.00.
Za 1., 2., in 3. razred v nedeljo 13.10. pred sv. mašo. Ob 9.15 pripeljete otroka v učilnico (raje prej kot kasneje), kjer se začne skupina. Z otroci gremo skupaj k sv. maši.
Lepo vabljeni vsi otroci vseh župnij.
Voditelji in animatorji vas pričakujejo. 🙂

Sobotne skupine za veroučence so popolnoma prostovoljne. Starši, ki si želite spročeno in veselo dopolnitev samega verouka za svojega otroka lepo vabljeni, da pripeljete svoje otroke.
Skupine so namenjene otrokom, ki si želijo več kot ‘samo’ verouk in bi radi vse tisto, za kar pri samem verouku ni priložnosti. Je tudi nova priložnost za vse starše, ki želite dopolnit svojo vzgojo otroka. Ponujamo kvalitetno varstvo z dobro vzgojno metodo. Otroci bi naj skupino obiskovali redno, ni problema če kdaj manjkajo, a skupina se bo lepo razvijala in napredovala, če bodo večinsko prisotni. Ekipa 20 voditeljev bo za otroke dobro poskrbela. Skupine bodo ponujale tudi veliko drugih možnosti v katere se bodo lahko otroci vključevali po želji. Naredimo vzgojo nam in otrokom prijetno in kvalitetno. Lepo vabljeni, da na svet.katehetov@gmail.com zastavite svoja morebitna vprašanja.

Dobrodošla podpora v obliki dobrot, peciva, sadja, sokov…

vaš katehetski svet PZD, voditelji, animatorji ter gospoda župnika