Prva postna nedelja pri podružnici sv.Magdalene

Otroški cerkveni zborček pod vodstvom Zofije Mager in mentorstvom župnika Igorja, je na prvo postno nedeljo pri podružnični cerkvi Sv.Magdalene sodeloval s petjem pri sveti maši.Lepo je, ko so svoje nežne tople in otroške glasove združili in polepšali sodelovanje pri tej tradicionalni sveti maši, ki se na prvo postno nedeljo zgodi pri tej podružnici. Kar je bilo nekdaj samo po sebi umevno, namreč, da so otroci redno obiskovali nedeljske svete maše, moramo dandanes z veliko napora otroke navduševati za sodelovanje. In petje je gotovo ena najlepših oblik sodelovanja. Otroci in njihovi starši tako zelo lepo sodelujejo in s tem tudi na nevsiljiv način v srca mladih otrok sejemo navdušenje za Jezusa in za bogoslužje, ki ga Cerkev obhaja iz nedelje v nedeljo. O, da bi se naša ljubezen do Jezusa krepila in do lepega bogoslužja.

Ključarke te podružnice pa so  pripravile agape in vse udeležence pogostile. Hvala vsem in vsakemu za lepo mašo in sodelovanje.

1. Postna ned-zborček otroški 005 1. Postna ned-zborček otroški 004 1. Postna ned-zborček otroški 003 1. Postna ned-zborček otroški 002 1. Postna ned-zborček otroški 001 1. Postna ned-zborček otroški 006