Si želiva boljši odnos, zakon?

Mnogo zakoncev ali bodočih zakoncev išče možnosti, da bi si napolnili bateriji. Si upamo? Priložnosti imamo. Vprašanje je, če si jih upamo “izkoristiti”. Se želimo spet zaljubiti, kot smo bili kot mladoporočenci, pa čeprav po 10, 20, 50 letih zakona? Beri dalje …

Kot zakonci moramo tu in tam “napolniti baterije”, postaviti prioritete na pravo mesto, ponovno poiskati duhovni vir svetega zakona ali se preprosto pogovoriti in iskati navdiha pri drugih zakoncih. Vabljeni, da si ogledate video na tej povezavi. Zgovoren video, ki vabi k eni močnih in redkih priložnosti v Sloveniji, da kvalitetno gradiva odnos. S tem ne pridobiva samo midva ampak najina družina in najini najbližji. Najina osebna izkušnja z DIŽem je zelo pozitivna in lahko samo priporočava njihove aktivnosti. Priporočava ogled in da video deliš naprej.

Mnogi bodo ob tem zamahnili z roko: “tega jaz ne potrebujem”. Res ne? Še hiša potrebuje popravilo, avto redni servis, duša spovednico, še pesjak je treba tu in tam pokrpati. Kaj pa najin zakon? So avto, hiša, pesjak, … pomembnejši od najinega zakona? Se upava spet zaljubiti, kot sva bila pred mnogimi leti? Video lepo kaže, da je to mogoče tudi po 5, 10, 30, 50 letih zakona.

Vanja & Marko