Srečanje družin v Dravogradu – 13.4.2019

V soboto, 13. 4. 2019 smo starši veroučencev, v okviru srečanja družin, v Dravogradu doživeli izjemno lepo in vsebinsko bogato srečanje z zakonsko in družinsko terapevtko, posvečeno sestro v Bratstvu veselje evangelija in voditeljico centra Chiara, Anjo Kastelic. Glavna tema predavanja z naslovom Ko odnosi postanejo lepi, nam je odgovorila na vprašanja o tem, kako vero živeti v družini danes, kako je z odnosom midva, ter kako otrokom pomagati odrasti v vesele in svobodne ljudi. Udeleženci smo prejeli številne koristne nasvete in vzpodbude za rast v družinskem in zakonskem odnosu v družini. Hvaležni smo bili, da smo se lahko udeležili srečanja v Dravogradu in imeli možnost prejeti toliko milosti in duhovne hrane, ki nam bo dala moč za še večjo rast in utrditev odnosov v družini.

Povabljeni smo bili, da se udeležimo še kakšnega srečanja ali vikend seminarja, na katerem lahko osvežimo in nadgradimo odnose ter odkrijemo možnosti, za postavitev novih in še trdnejših temeljev v družini. Seminar toplo priporočamo vsem staršem in si želimo, da bi se takih srečanj udeležili še v večjem številu.

Tudi spremljevalni program za otroke je bil izvrstno pripravljen, pa seveda organizacija malice oz.pogostitve, ki jo je tudi tokrat pripravila ekipa za dobrodelnost pri ŽPS Dravograd. Hvala vsem za prijetno druženje, animatorjem za sodelovanje, predavateljici za izbrano odlično temo in seveda vsem, ki ste poskrbeli za umiritev lačnih želodčkov. Kar prehitro je minil zelo lep in odmeven dopoldan cvetne sobote.

V.V.