Vsem društvom v kraju in okolici

Tudi letos vas župnija Dravograd vljudno vabi k udeležbi na praznovanju lepe nedelje, ki bo

 v nedeljo, 25. avgusta 2013, ob 9.30 uri v župnijski cerkvi.

Na prireditvi boste lahko na stojnicah pred cerkvijo sv. Janeza Evangelista (farna cerkev) širši javnosti in tudi ostalim društvom predstavili svojo dejavnost, s katero nedvomno prispevate svoj delež k družbenemu življenju.

Vsa tovrstna prizadevanja v širši okolici niso vedno opažena in tudi ne cenjena, zato bi se s sodelovanjem na prireditvi lahko vsako društvo promoviralo ter morda tudi vzbudilo zanimanje ljudi za delovanje v društvu.

Predstavitev boste lahko opravili na stojnicah v obliki, ki je prepuščena idejam posameznega društva. Vaše društvo, sploh če poseduje svoj prapor ali zastavo, pa bi lahko sodelovala tudi pri maši in procesiji. Posebej so zaželjene uniforme.

Prepričani smo, da bi Vaše sodelovanje doprineslo k bolj pestremu in vsebinsko bogatem dogajanju v kraju ter medsebojnem spoznavanju. Vse pa bi naredilo življenje bolj sproščeno in polno.

Za lažjo izvedbo Vas naprošamo, da svojo odločitev sporočite do 15. avgusta 2013. Za podrobnejše informacije se obrnite na  župnika Igorja (041 319 440).

Veselimo se srečanja z vami in se že vnaprej iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.