Informativni dnevi na teološki fakulteti

Ali se še odločate o svoji bodoči karieri? Ne veste, na katero fakulteto bi se vpisali? Ali vas zanimajo humanistične, verske in družboslovne vsebine? Ali ste komunikativni in radi delate z ljudmi? Želite pomagati drugim?

Potem vas vabimo, da pridete na informativne dneve Teološke fakultete, ki bodo potekali v petek (15. 2. 2013) ob 10:00 in 15:00 ter v soboto (16. 2. 2013) ob 10:00 na Univerzi v Ljubljani, Teološka fakulteta (Poljanska cesta 4) in na Enoti v Mariboru (Slovenska ulica 17).

Najbolj poznana skupina teologov so ljudje, ki se odločijo za posvečeno življenje (duhovniki, redovniki in redovnice), a za študij teologije se odloča vse več laikov. Slednji pa najdejo zaposlitev kot pastoralni asistenti, kateheti, novinarji,  piarovci, turistični vodiči, učitelji,…, medtem ko se drugi odločijo za nadaljevanje študija ter s tem akademsko kariero ali pa delo kot zakonsko-družinski terapevt.

Možnosti za zaposlitev pa se povečajo, če izberete dvodisciplinarni študij v sodelovanju s Filozofsko fakulteto v Ljubljani in Filozofsko fakulteto ter Fakulteto za naravoslovje in matematiko v Mariboru.

Dobrodošli na Teološki fakulteti!