Na koncertu Klic dobrote zbrali 168.000 evrov

Letošnji 22. dobrodelni koncert Klic dobrote, ki je potekal v sredo, 28. novembra 2012, je v dvorano Golovec v Celju ponovno privabil ljudi odprtega srca. Dogodek sta organizirala Slovenska karitas in Radiotelevizija Slovenija v sodelovanju z Radiem Ognjišče.

Tudi letos je bil glavni namen dobrodelnega koncerta zbirati sredstva za slovenske družine v stiski. Do konca sredinega večera so darovalci zbrali 168.000 evrov. Akcija zbiranja za družine v stiski se bo nadaljevala do konca koledarskega leta.

Slovenska karitas se zahvaljuje vsem dobrotnikom, podjetjem in posameznikom, ki so in še bodo sodelovali v tej dobrodelni akciji. Iskrena zahvala vsem nastopajočim pevcem in glasbenikom. Na odru se jih je skupaj zvrstilo 77. Na prireditvi so s plesom in petjem v živo nastopili naslednji glasbeniki in izvajalci: Rok Trkaj, Elda Viler, Ana Dežman, Nina Pušlar in Stiški kvartet, Vokalna skupina Sonus, Ansambel Roka Žlindre, Tanja Žagar, Ansambel Mira Klinca, Preloški muzikanti, Manuela Brečko, Marko Hribernik, Elena Hribernik, Iris, projekt Canta! in skupina Presenečenje.

Vir: radio.ognjisce.si